'Feyenoord kijkt af in Friesland: naast Veerman ook Djuricic hoog op het lijstje'

'Feyenoord kijkt af in Friesland: naast Veerman ook Djuricic hoog op het lijstje'

23-12-2021 10:33
64

Feyenoord gaat een actieve transferperiode tegemoet. De Stadionclub heeft naast vergevorderde interesse in Joey Veerman ook belangstelling voor een andere oud-sc Heerenveen-speler.

Volgens het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt staat Filip Duricic hoog op de 'schaduwlijst' van de club. De inmiddels 29-jarige aanvallende middenvelder speelt bij Sassuolo, waar hij over het algemeen een vaste waarde is. Wel staat de Serviër sinds oktober aan de kant met een spierblessure.

Duricic loopt in juni 2022 uit zijn contract in Italië, waardoor Feyenoord vanaf 1 januari om tafel mag met de middenvelder. Indien Feyenoord concreet wordt, sorteert de club voor op een eventueel vertrek van Orkun Kökcü en Mark Diemers. Woensdagavond werd bekend dat de nummer drie van de Eredivisie ook een bod heeft uitgebracht op Joey Veerman. Het middenrif van Feyenoord kan na dit seizoen wel eens over een heel nieuw elan beschikken.

Djuricic speelde tussen 2010 en 2013 in Friesland. In 110 optredens voor Heerenveen kwam hij tot 26 doelpunten en 28 assists.