Kalou meldt overlijden van voormalig Feyenoord-maatje Gyan (43)

Kalou meldt overlijden van voormalig Feyenoord-maatje Gyan (43)

29-12-2021 15:35 Laatste update: 15:42
150

Bonaventure Kalou heeft via Instagram melding gemaakt van het overlijden van oud-ploeggenoot Christian Gyan. De 43-jarige oud-rechtsback van Feyenoord was al enige tijd ziek.

Gyan stond tussen 1997 en 2007 onder contract bij Feyenoord en speelde 93 officiële wedstrijden voor de Stadionclub, die hem ook verhuurde aan stadgenoot Excelsior. Tijdens de gewonnen UEFA Cup-finale van 2002 speelde hij negentig minuten mee tegen Borussia Dortmund.

Na zijn carrière ging Gyan in de Rotterdamse haven werken en kreeg hij financiële problemen. Schrijver Michel van Egmond publiceerde een boek over hem en Gyan leek aan de beterende hand. Eind november kwam echter het nieuws door dat hij ongeneeslijk ziek was en dat Feyenoord al bezig was met het voorbereiden van een 'waardig afscheid'. De oud-verdediger zelf reageerde al snel en benadrukte dat het naar omstandigheden goed met hem ging.

Nu heeft oud-teamgenoot Kalou dus alsnog afscheid van hem moeten nemen. Feyenoord moet het nieuws overigens nog bevestigen via de officiële kanalen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bonaventure Kalou (@bonaventure_kalou)