Tomasson bevestigt aanbiedingen: 'We gaan zien wat er de komende tijd gebeurt'

Tomasson bevestigt aanbiedingen: 'We gaan zien wat er de komende tijd gebeurt'

30-12-2021 19:47
35

Jon Dahl Tomasson heeft de clubs voor het uitkiezen. De Deen maakte eerder op de donderdag bekend te vertrekken als trainer van Malmö FF, al weet hij nog niet waar zijn toekomst ligt.

In een exclusief interview met het Deense Ekstrabladet laat Tomasson weten getwijfeld te hebben tussen het spelen voor een derde landstitel met Malmö of op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. "Ik heb voor het laatste gekozen, omdat ik mijn hele voetballeven grote ambities heb gehad", stelt hij. "Persoonlijk mis ik mijn familie in Rotterdam. Mijn kinderen gaan daar naar school, voetballen daar en hebbben daar hun vrienden."

Tomasson weet nog niet of zijn nieuwe werkgever zich in de omgeving Rotterdam bevindt. "Ik heb al wel contact gehad en aanbiedingen gekregen van interessante clubs. Ik ga de namen van de clubs niet noemen, dat zou niet eerlijk zijn. We gaan zien wat er de komende tijd gebeurt."

Hoewel de oud-Feyenoorder gelinkt werd aan sc Heerenveen, vindt hij het naar eigen zeggen niet erg om tot de zomer niets te doen. "Ik vind het niet erg om een halfjaar voetbal vanaf de zijlijn te volgen, de batterij op te laden en deze zomer aan een nieuwe trainersklus te beginnen. Maar je weet nooit wat er speelt in het voetbal", besluit Tomasson cryptisch. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s