VI legt drastisch besluit uit: Feyenoord wil 'Barcelona-scenario' voorkomen

VI legt drastisch besluit uit: Feyenoord wil 'Barcelona-scenario' voorkomen

01-01-2022 22:34
50

Veel spelers van Feyenoord zijn nog niet eens terug van hun korte 'wintervakantie', maar de club heeft al besloten om een streep te zetten door het trainingskamp in Marbella na de winterstop. Het wil daarmee voorkomen dat er 'nog meer spelers, trainers en/of andere medewerkers van de club positief worden getest'.

Dat meldt Voetbal International. Feyenoord wil ten koste van alles voorkomen dat er bij de hervatting van de Eredivisie, voor de Rotterdammers op 15 januari tegen Vitesse, een groot aantal spelers afwezig is. Het wil een 'Barcelona-scenario' voorkomen. De club uit Catalonië mist zondagavond een groot aantal spelers in de Primera División-wedstrijd tegen RCD Mallorca.

Trainer Arne Slot heeft een minder brede selectie dan concurrenten Ajax en PSV. Daarnaast zijn Gernot Trauner en Luis Sinisterra nog niet helemaal fit, Mark Diemers staat op het punt om een contract te tekenen bij Hannover 96. Feyenoord gaat komende week trainen op het eigen complex 1908. Mocht het aantal besmettingen dalen of hetzelfde blijven, dan bestaat er een kans dat Feyenoord alsnog afreist naar Spanje voor de oefenwedstrijd tegen Club Brugge (op 8 januari).