Mirror schermt met Van de Beek-nieuws, Albers reageert: 'Bel mij gewoon'

Mirror schermt met Van de Beek-nieuws, Albers reageert: 'Bel mij gewoon'

02-01-2022 10:20 Laatste update: 10:25
59

Guido Albers heeft van zich af gebeten na een bericht van boulevardkrant The Mirror over zijn ex-cliënt Donny van de Beek. Die stapte onlangs over naar zaakwaarnemer Ali Dursun en zou bezig zijn met een transfer in januari.

Van de Beek liep afgelopen zomer een transfer naar Everton mis en hoopte met Dursun op meer mogelijkheden op de transfermarkt, zo ging het verhaal in oktober. Volgens The Mirror staat hij echter formeel nog onder contract bij Albers' bureau en is Dursun tijdens deze transferperiode nog niet gemachtigd om zijn belangen te behartigen.

De tabloid claimt dat het met een 'Dutch insider' over de situatie van Van de Beek heeft gesproken. "Het wordt voor hem lastig om deze winter een transfer te maken. Donny wordt contractueel gezien nog steeds begeleid door het bureau van Albers, dus Dursun kan geen mandaat krijgen om transfers namens hem af te sluiten. Die overeenkomst loopt nog tot het einde van het seizoen. Dus als er tussentijds niets verandert, blijft de speler in Manchester."

Albers heeft via Twitter gereageerd op het bericht van The Mirror. 'Bel mij gewoon in plaats van Nederlandse journalisten. En dan zal ik je het echte verhaal vertellen.'