Feyenoord slaat dubbelslag en stuurt reserves naar Keuken Kampioen Divisie

Feyenoord slaat dubbelslag en stuurt reserves naar Keuken Kampioen Divisie

5 januari - 10:15 Laatste update: 10:21
Eredivisie 34 Reacties

Feyenoord stalt Francesco Antonucci en Christian Conteh in de Keuken Kampioen Divisie. Antonucci gaat volgens Voetbal International voor de derde keer aan de slag bij FC Volendam, FC Dordrecht lijft Conteh in.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2020 een slordige twee miljoen euro aan AS Monaco voor Antonucci, die vervolgens nog een extra jaar vlieguren mocht maken bij Volendam. Eenmaal in De Kuip bleek trainer Arne Slot geen basisspeler in de Italo-Belg te zien.

Mede door blessures kwam Antonucci niet verder dan een korte invalbeurt in de voorrondes van de Conference League. Volendam, dat de transfer nog wel moet bevestigen, gaat nu met Antonucci aan de haal. Met trainer Wim Jonk werkte hij de laatste jaren succesvol samen.

Conteh strijkt neer bij FC Dordrecht. De 22-jarige aanvaller speelde het afgelopen half jaar nog op huurbasis voor SV Sandhausen, maar in Duitsland kon hij geen moment imponeren. Feyenoord hoopt nu dat Conteh bij de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie wel speelminuten kan maken.

Sinds zijn komst - Feyenoord nam hem anderhalf jaar geleden over van FC St. Pauli - werd Conteh achtervolgd door blessures. De voormalige jeugdinternational van Duitsland heeft nog een contract tot medio 2024 in Rotterdam.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s