NAC-talent (16) lijkt exit via Snapchat te bevestigen: 'Zou ik respectloos vinden'

NAC-talent (16) lijkt exit via Snapchat te bevestigen: 'Zou ik respectloos vinden'

08-01-2022 23:45 Laatste update: 08-01-2022 23:45
68

De pas zestienjarige Ezechiel Banzuzi heeft dit seizoen alweer tien wedstrijden voor NAC Breda gespeeld, maar het heeft er alle schijn van dat het daar ook bij gaat blijven. Het talent deelde in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Eindhoven een raadselachtig bericht met de tekst 'One last time' via Snapchat.

Trainer Edwin de Graaf liet onlangs weten dat Banzuzi een 'voor NAC-begrippen hele goede aanbieding' had ontvangen, liet de middenvelder zaterdag tegen FC Eindhoven op de bank en reageerde na afloop op het bericht dat via social media rond is gegaan. "Ik heb hem nog niet gesproken, maar als dat zo is, zou ik dat wel een beetje respectloos vinden. Dat hij dat dan niet communiceert met ons, maar dat zo naar buiten gooit", aldus De Graaf in gesprek met ESPN.

Of Banzuzi nog in actie gaat komen, zal nog moeten blijken. "Ik heb ook wel het idee dat hij een beetje gek wordt gemaakt door de mensen die om hem heen zitten. Kijk, wij hebben er alles aan gedaan. Wat ik al zeg: we hebben echt een topaanbieding gedaan voor een jongen van zestien die alles nog moet bewijzen", vertelt De Graaf. "We moeten maar gaan kijken hoe we dit gaan oplossen. Als een speler niet graag voor ons wil spelen of weg wil, ga ik natuurlijk liever door met jongens die wel voor NAC willen spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie