De Graaf (NAC) bevestigt: aanbiedingen voor vedette Haye en aanstormend drietal

De Graaf (NAC) bevestigt: aanbiedingen voor vedette Haye en aanstormend drietal

16-12-2021 15:16
7

NAC Breda heeft vier spelers een nieuwe contractaanbieding gedaan. Trainer Edwin de Graaf heeft bevestigd dat de Bredanaars langer door willen met vedette Thom Haye en talenten Ezechiel Banzuzi, Omar Mekkaoui en Ayouba Kosiah.

De 26-jarige Haye is de regisseur van NAC en kon dit seizoen al zeven goals en acht assists noteren in twintig wedstrijden: bij de bekerstunt tegen FC Utrecht van deze week was hij bij alle drie de Bredase treffers betrokken. Zijn contract loopt nog anderhalf jaar door, maar NAC hoopt Haye langer binnenboord te houden, laat De Graaf weten aan fansite B-Side Rats.

De zestienjarige verdediger Mekkaoui en de even oude middenvelder Banzuzi – die al op negen officiële NAC-optredens staat – hebben ook een aanbieding in beraad. "Banzuzi heeft voor NAC-begrippen een hele goede aanbieding gekregen. Dat geldt voor Mekkaoui ook. We hopen dat we daar snel akkoord op krijgen", aldus De Graaf, die echter alvast kan verklappen dat de twintigjarige spits Kosiah binnenkort bijtekent: club en speler zijn er volgens hem al bijna uit.