Ajax vol in onderhandeling, Driessen: 'Denk dat ze richting recordbedrag gaan'

Ajax vol in onderhandeling, Driessen: 'Denk dat ze richting recordbedrag gaan'

15-01-2022 14:16
144

Ajax zal diep in de buidel moeten tasten om Steven Bergwijn op te halen bij Tottenham Hotspur. Een eerste bod is door de Londense club afgewezen. Volgens chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf moet Ajax richting het recordbedrag gaan om Bergwijn te halen.

Het record staat nu op naam van Sébastien Haller, die Ajax 22,5 miljoen euro kostte. "Ik denk dat Ajax richting het recordbedrag gaat", zegt Driessen bij NH Radio Sportcafé. "Haller kostte 22,5 miljoen euro en ik denk dat je daar in de buurt van moet komen als je Bergwijn wil halen."

Ajax heeft een eerste bod van achttien miljoen euro op Bergwijn gedaan, zo meldde De Telegraaf eerder deze week. De Amsterdamse club leek Bergwijn eerst te willen huren, maar zet nu vol in op het kopen van de aanvaller. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2025.

"Ik heb hem gevraagd of hij kan spelen tegen Arsenal, omdat hij een belangrijke optie is nu Son geblesseerd is. Op dit moment hebben we met Harry Kane en Lucas Moura maar twee aanvallers en daarna komt Bergwijn al", zei Spurs-manager Antonio Conte vrijdag. Hij wil Bergwijn niet laten gaan, maar dat lijkt een onderhandelingstactiek.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie