'Van de Beek verlaat United op huurbasis en kiest snel tussen twee clubs'

'Van de Beek verlaat United op huurbasis en kiest snel tussen twee clubs'

30 January - 07:08
52

Donny van de Beek beslist op zeer korte termijn over zijn toekomst. De oud-Ajacied kan Manchester United op huurbasis verlaten voor zowel Everton als Crystal Palace, meldt Fabrizio Romano.

Lang leek het erop dat Crystal Palace de beste papieren had voor de komst van Van de Beek, maar nu zit Everton de Londenaren mogelijk dwars. The Toffees gaan in zee met Frank Lampard als nieuwe manager en de Chelsea-icoon dringt aan op de komst van de 24-jarige middenvelder. Everton wil honderd procent van zijn salaris betalen en is inmiddels akkoord met United over een huurdeal.

Overigens staat ook bij Crystal Palace een voormalig topmiddenvelder aan het roer met Patrick Vieira. De Eagles kunnen echter niet zijn volledige inkomen overnemen. Volgens Romano hakt Van de Beek spoedig de knoop door. De Nederlander komt ook dit seizoen niet aan bod op Old Trafford, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. United wil hem echter nog niet verkopen.

Everton stelt teleur in de Premier League met een zestiende plaats. Crystal Palace heeft vijf punten meer en staat dertiende.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s