Update: Heracles Almelo bevestigt transfer: 'Hier kan echt iets moois ontstaan'

Update: Heracles Almelo bevestigt transfer: 'Hier kan echt iets moois ontstaan'

31-01-2022 15:56 Laatste update: 15:54
9

Heracles Almelo gaat zich naar alle waarschijnlijkheid versterken met Anas Ouahim, een speler van SV Sandhausen. De gesprekken tussen de clubs zijn nagenoeg afgerond, zo melden bronnen rond Heracles.

Eerder op maandag werd duidelijk dat Heracles nog aan een inkomende transfer werkt en nu blijkt dat het om Ouahim gaat. Dat zijn auto bij het stadion van Heracles werd gespot, was een teken aan de wand dat de Duitser in Almelo gaat tekenen.

Ouahim (24) speelde voornamelijk in de 2. Bundesliga en 3. Bundesliga. Hij kwam dit seizoen tot vijf wedstrijden voor Sandhausen, waarin hij niet wist te scoren. Ouahim stond ook onder contract bij Kaiserslautern, VfL Osnabrück en FC Köln. Voor laatstgenoemde club debuteerde hij in het seizoen 2017/2018 in de Bundesliga. 

Qua inkomende transfers gaat Heracles waarschijnlijk niets meer doen, maar de kans is wel aanwezig dat er nog spelers weg zullen gaan.

Update: Heracles heeft de komst van Ouahim bevestigd. De 24-jarige Duits-Marokkaanse middenvelder tekent tot medio 2024, inclusief optie voor nog een jaar. "Heracles Almelo is een club waar ik de volgende stappen in mijn carrière kan zetten. Ik heb niet voor niets voor een langere verbintenis gekozen. Ik denk echt dat er hier iets moois kan ontstaan", aldus Ouahim, die al langere tijd gevolgd werd door Heracles. "Met name in zijn tijd bij VfL Osnabrück heeft onze scouting Anas intensief gevolgd en is hij vaak positief opgevallen. Daarna heeft hij nog de stap gemaakt naar de 2. Bundesliga. Hij kwam nu vrij en gezien de ontwikkelingen aan onze kant was dit het moment om hem aan te trekken", bevestigt technisch directeur Tim Gilissen via de Heracles-kanalen.