'Ik had veel contact met Overmars, dat deed hij met meer oud-spelers van Ajax'

'Ik had veel contact met Overmars, dat deed hij met meer oud-spelers van Ajax'

10-02-2022 15:12
118

Daley Blind is zich kapot geschrokken van het nieuws over Marc Overmars. De twee hadden een goede relatie. Overmars vertrok zondagavond bij Ajax, nadat hij over een langere periode grensoverschrijdende berichten stuurde naar vrouwelijke collega's.

Blind werd in 2014 door Overmars verkocht aan Manchester United. Vier jaar later haalde de directeur voetbalzaken hem terug naar Amsterdam. "In de tijd dat ik niet bij Ajax speelde, hebben we vaak contact gehouden. Dat deed hij met meer spelers", vertelde Blind na de bekerzege op Vitesse (5-0) aan Voetbal International.

"Je kan ook niet ontkennen dat hij het geweldig gedaan heeft bij Ajax", vervolgt de Ajacied, die naar eigen zeggen 'vol ongeloof' is. "Los van alles wat er is gebeurd, is Marc een fantastische technisch directeur geweest voor Ajax. De beste van de laatste jaren. Hoe hij het samen met Edwin van der Sar heeft neergezet. Maar dat staat los van alles wat er is gebeurd."

Blind benadrukt dat zijn gedachten op de eerste plaats uitgaan naar de gedupeerde vrouwen. "Dat is het eerste, maar ik heb ook natuurlijk een band met Marc. En dan voel je ook met hem mee en dat raakt je. Dat is het ongeloof wat erbij komt kijken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie