Jarige Koopmeiners geeft zichzelf het ultieme verjaardagscadeau

28-02-2022 22:53 Laatste update: 23:33
27

Teun Koopmeiners heeft zichzelf het ultieme verjaardagscadeau gegeven. De Nederlander had met twee goals een groot aandeel in de ruime 4-0 overwinning van Atalanta Bergamo op Sampdoria.

Een uitstekende zege voor Atalanta in de strijd om een Champions League-ticket, waar ook Juventus nog voor meedoet. Het was Mario Pasalic die na zes minuten scoorde, waarna Koopmeiners met zijn rechterbeen de tweede goal maakte. Dat gebeurde na een half uur spelen. Koopmeiners was ook in de tweede helft trefzeker, waardoor het na een uur al zijn avond was. Door Aleksey Miranchuk werd de eindstand bepaald op 4-0.

Atalanta staat op 47 punten in de Serie A, de ploeg van trainer Gian Piero Gasperini bezet de vijfde plaats. Juventus heeft drie punten meer. SSC Napoli gaat samen met AC Milan aan kop in Italië, al heeft eerstgenoemde club een beter doelsaldo.