Beugelsdijk: 'Ik was goed geraakt en knock-out, ik ben goed weggekomen'

Beugelsdijk: 'Ik was goed geraakt en knock-out, ik ben goed weggekomen'

24-03-2022 19:05
16

Tom Beugelsdijk is blij dat hij weer op het veld staat bij Sparta. De 31-jarige verdediger liep tegen Go Ahead Eagles een ogenschijnlijk nare blessure op, nadat hij verkeerd terechtkwam, maar de schade valt mee.

Beugelsdijk verwacht spoedig zijn rentree te maken voor de Rotterdammers. "Er is niets mis met me, niet meer dan dat er al was", grapt hij tegenover de clubkanalen. De routinier is opgelucht dat hij slechts een hersenschudding overhield aan zijn val. "De klap kan ik me niet meer herinneren. Ik was goed geraakt, ik viel verkeerd. Ik was knock-out", stelt Beugelsdijk, die snapt dat de schrik er goed in zat. "Als je die klap ziet, dan zou ik ook denken: die breekt zijn nek. Ik ben goed weggekomen. Je realiseert je weer dat een ongeluk in een klein hoekje zit."

Wedden

Meer odds

Beugelsdijk is blij met alle steun. "Het is echt te bizar voor woorden hoeveel lieve berichten uit alle hoeken ik heb gekregen, meer dan op mijn verjaardag. Dat is geen grap. Ik kreeg daar wel kippenvel van. Het is echt prachtig dat iedereen mee leeft."

De robuuste mandekker had het liefst afgelopen weekend alweer gespeeld tegen NEC (0-0). "Ik voelde me goed. Natuurlijk wel een wat bonkende hoofdpijn. Ik weet niet of ik dit moet zeggen als professional, maar we hebben allemaal weleens een kater gehad. Ik heb weleens een kater gehad die meer pijn aan mijn hoofd deed, heel lang geleden dan. Maar die nacht toen ik ging slapen, leek het wel of ik in een achtbaan zat."