Veerman verbaast zich na 'klap' voor PSV: 'Dat heb ik nog nooit meegemaakt'

Veerman verbaast zich na 'klap' voor PSV: 'Dat heb ik nog nooit meegemaakt'

03-04-2022 13:06
93

Bij Joey Veerman komt het stoom uit de oren na het 3-3 gelijkspel tegen FC Twente, zo laat hij weten aan PSV TV. De middenvelder erkent dat het puntenverlies een flinke klap is met het oog op de titelstrijd met Ajax, dat nu vier punten meer heeft.

"Die eerste helft was een beetje een herhaling van FC Kopenhagen, met veel fouten van onszelf", zegt Veerman over de rampzalige start in Enschede. De Eindhovenaren knokten zich na rust wel terug. "We hebben nog pech dat die goal net buitenspel is, dat Philipp Max die bal in de laatste seconde net overkopt en Unnerstall pakt een bal, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Dan zit het ook niet helemaal mee."

"Ik sta hier wel met het idee dat we twee punten hebben verloren", vervolgt de Volendammer. "Het is gewoon kut dat je in deze fase van de competitie hier gelijk speelt." PSV zal de rug snel moeten rechten. "We hebben de bekerfinale nog en ook in de competitie weet je nooit wat Ajax gaat doen. We zitten ook nog in de Conference League, dus we hebben nog genoeg om voor te spelen. Maar dit is wel even een klap."