Noppert met gevulde broekzak naar huis: 'Tien euro, veertig aanstekers, airpods'

Noppert met gevulde broekzak naar huis: 'Tien euro, veertig aanstekers, airpods'

03-04-2022 17:14
48

Andries Noppert kijkt terug op een bewogen IJsselderby. Go Ahead Eagles won in blessuretijd van PEC Zwolle en na de goal in blessuretijd van Philippe Rommens was Noppert het mikpunt van de PEC-aanhang. Hij heeft er het nodige aan overgehouden.

Noppert werd bekogeld door de PEC-supporters. "Vind ik wel mooi, al die emoties. Het hoort erbij", zegt hij tegen de Stentor. "Tien euro aan muntjes, een stuk of veertig aanstekers, airpods en wat lampjes voor op de fiets. De fans van PEC waren niet heel blij geloof ik. Maar ik begrijp het wel. Bij ons kreeg Lamprou ook genoeg naar zijn hoofd. Het hoort bij deze derby."

Aflopend contract
Waar Noppert volgend seizoen speelt, is nog niet duidelijk. De doelman heeft een aflopend contract en dus kunnen clubs zich melden, al is een langer verblijf bij Go Ahead ook niet uitgesloten. "Barcelona mag zich melden, München, zeg het maar", grapt hij bij ESPN. "Go Ahead is positief en wil door, maar het hangt ook een beetje af van welke trainer er gaat komen. We willen erin blijven, dat is het belangrijkste."

Noppert heeft zijn kans gepakt en is eerste doelman geworden bij Go Ahead. "Op dit moment gaat het goed. Ik ben heel lang rustig gebleven, maar nu wil ik niet meer terug. Ik ga ook fouten maken, dat is mensenlijk en hoort erbij. Maar over het algemeen gaat het prima."