Van Nistelrooy onder de indruk: 'Zien Jong PSV niet als moetje, maar gaan ervoor'

Van Nistelrooy onder de indruk: 'Zien Jong PSV niet als moetje, maar gaan ervoor'

05-04-2022 08:14
36

Ruud van Nistelrooy ziet in zijn laatste weken als Jong PSV-trainer Maximiliano Romero weer opbloeien na zijn zoveelste blessure. De Argentijn scoorde maandagavond twee keer tegen FC Volendam en maakt indrukt op de toekomstige trainer van PSV 1.

Romero viel na zijn miljoenentransfer van begin 2018 van de ene blessure in de andere, maar is nog steeds vastbesloten om zich terug te vechten. "Het is net als Richard Ledezma een ontzettend fijne speler om bij de groep te hebben. Dit zijn jongens die Jong PSV niet als een moetje zien, maar er volle bak voor gaan. Ze stralen uit dat ze het heerlijk vinden om bij ons te komen voetballen", wordt Van Nistelrooy geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Voor hen zijn dit hele waardevolle minuten, om misschien nog een rol bij het eerste elftal te kunnen spelen."

Of Romero na dit seizoen nog in Eindhoven speelt, is nog maar de vraag: onlangs werd er gespeculeerd over een zomers vertrek van de blessuregevoelige spits. Van Nistelrooy ziet het echter zitten in de Argentijn. "Hij heeft een enorme veerkracht getoond, want het is niet makkelijk uit welke situatie hij komt. Elke keer weer revalideren, dan weer spelen en weer geblesseerd raken. Vier jaar is hij nu hier en hij laat zien uit het goede hout gesneden te zijn", steekt de opvolger van Roger Schmidt de loftrompet. "Nu hoop ik dat het hem lukt om een lange periode te kunnen spelen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie