Gejuich in uitvak na gesprek met Mühren: 'Er was commentaar, dat we niet vechten'

Gejuich in uitvak na gesprek met Mühren: 'Er was commentaar, dat we niet vechten'

05-04-2022 09:58 Laatste update: 10:03
23

FC Volendam besloot een roerig weekend maandagavond met een 2-2 gelijkspel bij Jong PSV. Vrijdag drongen boze fans de kleedkamer binnen na de nederlaag tegen TOP Oss, maandag ging topscorer Robert Mühren de dialoog aan met de meegereisde fans op De Herdgang.

De nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie kwam voor de zesde wedstrijd op rij niet tot een overwinning, maar vertoonde volgens Mühren wel tekenen van beterschap. De routinier sprak de aanhang toe, waarna er gejuich ontstond in het uitvak. "Er was vorige week wat commentaar, dat we niet vechten voor onze trots. Maar we wilden ze laten weten dat we dat vandaag (maandag, red.) echt gedaan hebben. En dat we echt alles gegeven hebben als team. En dat als we zo doorgaan, we vrijdag De Graafschap gaan pakken", heeft hij na afloop laten weten aan ESPN.

Die vechtlust had Mühren al een tijdje niet meer gezien. "De laatste keer? Vanaf het begin dat we in ons dipje raakten", doelde hij op de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo van begin maart. "Vrijdag gaan we ook die wedstrijd tegen Oss in met het idee: we gaan volle bak winnen. En dan krijg je toch weer een klap na een paar minuten, dan zie je het toch weer een beetje wegebben allemaal. Wat dat dan is... Misschien moet het kwartje één keer de goede kant op vallen."