Eerste goal in 16 jaar en 165 dagen: 'Leuk dat het eindelijk een keer zo ver was'

Eerste goal in 16 jaar en 165 dagen: 'Leuk dat het eindelijk een keer zo ver was'

05-04-2022 13:08
12

TOP Oss ging kansloos onderuit, maar Niels Fleuren zal de uitwedstrijd tegen Jong Ajax (4-1) niet snel meer vergeten. De 35-jarige verdediger maakte zijn eerste goal sinds oktober 2005.

"Een schotje met links toen we met VVV tegen HFC Haarlem speelden", memoreert Fleuren zijn laatste goal lachend bij Omroep Brabant. Maandagavond redde hij in de blessuretijd de eer tegen Jong Ajax, precies zestien jaar en 165 dagen na zijn laatste treffer. "Het was aan mij om hem af te maken."

"Voor mij was het wel leuk dat het nu eindelijk een keer zo ver was", vervolgt de Maldini van de Koel. Na afloop kreeg hij veel reacties. "Maar daar bleef het dan ook bij." Zelf is hij ook niet bezig met zijn improductiviteit. "Ik ben geen spits die afhankelijk is van doelpunten."

Fleuren speelde ruim 500 wedstrijden in het betaald voetbal. "Uiteindelijk verliezen we met 4-1 dus hebben we helemaal niks aan mijn goal", reageert hij broodnuchter. "Gisteren was gisteren, we hebben vandaag nog genoeg dingen te doen. Terug naar de orde van de dag."