Ramalho enthousiast bij PSV: 'Het is erg speciaal, ik weet hoe geweldig het is'

Ramalho enthousiast bij PSV: 'Het is erg speciaal, ik weet hoe geweldig het is'

5 april - 19:19 Laatste update: 19:56
44

André Ramalho vindt het 'erg speciaal' dat PSV in de kwartfinale van de Conference League staat. De Braziliaan verwacht moeilijke wedstrijden tegen Leicester City, maar denkt ook dat PSV nog verder kan komen in het derde Europese toernooi.

Donderdag brengt PSV een bezoek aan het King Power Stadium voor de Conference League-kwartfinale. "Het is erg speciaal", vertelt Ramalho tegenover de clubkanalen van PSV. "We hebben het over een kwartfinale tegen Leicester City, een erg goed team. We zullen heel erg gefocust moeten zijn. Ik kan nu al zeggen dat het twee heel erg moeilijke wedstrijden gaan worden."

"Gelukkig heb ik al eens een halve finale in de Europa League gespeeld, ik weet dus hoe geweldig het is om dit soort wedstrijden te spelen", vervolgt Ramalho. "Ik heb echt vertrouwen in dit team en denk dat we erg ver kunnen komen. Als je in deze fase van het toernooi zit, komt dat doordat je veel kwaliteit hebt. Als we het doen zoals in de laatste wedstrijden, dan gaan we ver komen."

Als PSV weet af te rekenen met Leicester, dan gaan de Eindhovenaren naar de halve finale van de Conference League. Daarin zal Bodø/Glimt of AS Roma dan de tegenstander zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie