Belgische media: uitblinker Tissoudali staat voor droomtransfer naar Spanje

Belgische media: uitblinker Tissoudali staat voor droomtransfer naar Spanje

12 April - 10:28 Laatste update: 12:10
12

Tarik Tissoudali mag dromen van een absolute toptransfer. Valencia heeft zich gemeld bij het management van de aanvaller van KAA Gent, melden Het Nieuwsblad en de Gazet van Antwerpen.

Tissoudali (29), acht jaar geleden nog amateurvoetballer en parttime pizzakoerier, is bezig aan het beste seizoen in zijn carrière, maakte al 27 goals en heeft zich daarmee in de kijker gespeeld bij Valencia. De Spaanse club heeft de gesprekken met zijn management reeds geopend, melden Belgische media.

Tissoudali heeft bij Gent, dat hem in de winterstop voor 750 duizend overnam van Beerschot, een contract tot medio 2023. De belangstelling van Valencia zal hem niet koud laten. De oud-aanvaller van Telstar, Cambuur, VVV-Venlo en De Graafschap droomde als kind al van de Spaanse competitie.

Afgelopen zondag maakte Tissoudali tegen OH Leuven zijn eerste hattrick als profvoetballer. Hij gaat met Marokko naar het WK en wil volgend seizoen Europees voetbal spelen. Valencia staat negende in La Liga en speelt over twee weken de finale van de Copa del Rey tegen Real Betis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s