'Ten Hag wil belangrijke stem in transferbeleid bij United om fouten te voorkomen'

'Ten Hag wil belangrijke stem in transferbeleid bij United om fouten te voorkomen'

17-04-2022 14:52
27

Er zijn nieuwe details naar buiten gekomen over de gesprekken die Erik ten Hag met zijn afgevaardigden heeft gevoerd met Manchester United. De Ajax-trainer wil in Engeland een belangrijke stem hebben in de spelers die moeten komen en vertrekken, weet transferexpert Fabrizio Romano. 

Uit eerdere berichtgeving rondom Ten Hag bleek dat hij Manchester United helemaal naar zijn eigen hand wil zetten. Romano ontkracht dit in een video op zijn YouTube-kanaal. Naar verluidt wil de Nederlander zijn eigen model, waarmee hij succesvol is geweest bij Go Ahead Eagles, FC Utrecht en Ajax, in Engeland implementeren, maar is uit de gesprekken naar voren gekomen dat hij alles in samenspraak wil doen met de clubleiding. 

Wedden

Meer odds

De reden achter de nauwe samenwerking is dat gemaakte fouten in het verleden voorkomen moeten worden. De voorbije jaren deed United een flink aantal miskopen, waardoor Ten Hag verlangt dat hij mag meebepalen over het spelersbeleid en de transferstrategie. Dit zou volgens de 52-jarige oefenmeester de sleutel zijn om The Red Devils weer op te bouwen tot een kampioenskandidaat in de Premier League.