Hiddink hoeft niet te bellen: 'Uiteindelijk voor het grote Oranje spelen'

Hiddink hoeft niet te bellen: 'Uiteindelijk voor het grote Oranje spelen'

Lutsharel Geertruida slaat een eventuele aanbieding van de voetbalbond van Curaçao voorlopig af. De Feyenoord-verdediger hoopt in de toekomst voor Oranje uit te komen. 

Beide ouders van Geertruida zijn geboren op het eiland. Guus Hiddink, de nieuwe technische baas van de nationale ploeg, kan daarom een beroep doen op de centrum- annex vleugelverdediger. "Ik heb een sterk gevoel met Curaçao, het is altijd geweldig om er te zijn. Maar om ervoor te spelen, dat is nu niet aan de orde", laat hij optekenen door Voetbal International

"Onlangs zou ik mijn vierde interland gaan spelen voor Jong Oranje. Ik keek er echt naar uit, maar raakte geblesseerd. Vorige jaar tijdens het EK gebeurde dat ook al. Het zit nog niet mee, maar ik hoop daar ook weer snel voor in actie te kunnen komen. En uiteindelijk voor het grote Oranje", vervolgt Geertruida, die zijn ambities niet onder stoelen of banken steekt. "Als je goed presteert bij Feyenoord, kom je misschien in beeld. Ik zeg net dat ik de lat hoog leg voor mezelf, dus waarom zou ik er dan niet in mogen geloven?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s