'Bij Feyenoord blijven zou ook heel mooi zijn, soms moet je koesteren wat je hebt'

'Bij Feyenoord blijven zou ook heel mooi zijn, soms moet je koesteren wat je hebt'

27 april - 15:48
42

Voor Cyriel Dessers is zijn toekomst 'nog één groot vraagteken'. De 27-jarige spits wordt dit seizoen door Feyenoord gehuurd van KRC Genk

De Rotterdammers kunnen Dessers voor vier miljoen euro definitief overnemen, maar vinden dat bedrag aan de hoge kant. Bij Genk loopt zijn contract nog twee jaar door. "Voor mij is de zomer ook één groot vraagteken", zegt de Nigeriaanse Belg in De Telegraaf. "Mensen vergeten soms dat ik heel afhankelijk ben van wat er beslist wordt in de bestuurskamers. Bij Feyenoord, maar ook in Genk, of ergens anders ter wereld."

Dessers erkent dat hij wel 'zijn zegje zal doen'. "Ik ben heel benieuwd wat er gaat gebeuren. Sowieso ben ik blij dat ik op een niveau ben geraakt waar er nog weinig slechte opties zijn. Ik ga de zomer dus met een veel geruster gemoed in. Natuurlijk zeg ik geen nee tegen een terugkeer naar Genk, ik heb er ooit zelf voor gekozen om naar die club te gaan. Anderzijds heb ik er ook altijd van gedroomd om in het buitenland te spelen. Misschien komt dat, misschien ook niet."

Ook een langer verblijf in De Kuip behoort wat betreft Dessers nog tot de mogelijkheden. "Bij Feyenoord blijven zou ook heel mooi zijn. Clubs als deze zijn er niet veel. De Kuip, hoe het voetbal hier leeft in de stad… Soms moet je koesteren wat je hebt."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie