Schreuder wuift Ajax-reünie weg: 'Reëel scenario dat ik ooit weer assistent word'

Schreuder wuift Ajax-reünie weg: 'Reëel scenario dat ik ooit weer assistent word'

29-04-2022 18:03
8

Voor Dick Schreuder is het geen optie om volgend seizoen samen met zijn broer Alfred Schreuder voor de groep te staan bij Ajax. In het verleden was de PEC Zwolle-trainer al eens de rechterhand van zijn jongere broer, maar een reünie is naar eigen zeggen niet aan de orde. 

Door het vertrek van Erik ten Hag naar Manchester United heeft Ajax de zoektocht naar een opvolger gestart. De naam van Club Brugge-trainer Schreuder is in die zoektocht gevallen. RTV Oost vraagt Dick Schreuder of hij het ziet zitten volgend seizoen, net als bij Hoffenheim, assistent-trainer van zijn broer te zijn bij Ajax. "Het is een reëel scenario dat ik ooit weer assistent wordt van hem, maar dat is nu totaal niet aan de orde. Hij is druk met Club Brugge en ik heb mijn handen vol aan PEC Zwolle."

Wedden

Meer odds

De PEC-coach beschikt nog over een contract tot de zomer van 2023, al kan hij niet met zekerheid zeggen of hij na dit seizoen nog altijd werkzaam is in Overijssel. "Uitgesloten is het nooit in de voetballerij. Dat heb ik eerder bij Hoffenheim meegemaakt. Ik heb genoeg meegemaakt in de voetballerij, maar het uitgangspunt is dat ik hier door ga bij PEC Zwolle."