ED: buitenlandse interesse in Zenden, Van Nistelrooy hevelt Jong PSV-drietal over

ED: buitenlandse interesse in Zenden, Van Nistelrooy hevelt Jong PSV-drietal over

04-05-2022 09:26
52

De trainersstaf van Ruud van Nistelrooy bij PSV begint vorm te krijgen. Boudewijn Zenden zal niet samenwerken met zijn oud-ploeggenoot, zo werd eerder op de woensdag al duidelijk, en de trainer van Jong PSV zal een aantal van zijn assistenten meenemen naar de hoofdmacht.

Zenden leek aanvankelijk binnenboord te blijven, maar liet weten dat Van Nistelrooy andere plannen heeft. Volgens het ED is het nog mogelijk dat de Maastrichtenaar een andere rol gaat vervullen, al dan niet parttime, maar wordt hij ook gevolgd door een aantal buitenlandse clubs.

PSV liet eind maart al weten dat André Ooijer, Fred Rutten en de van Willem II overgekomen Javier Rabanal de nieuwe hoofdtrainer bij gaan staan. Volgens het ED komen ook Tim Wolf en keeperstrainer Abe Knoop over van Jong PSV. Inspanningsfysioloog Luc van Agt blijft bij de club en gaat zich weer wat nadrukkelijker bezighouden met de fysieke training. Performance coach Yannick van der Schee en Jermaine McCubbine – nu ook nog werkzaam bij Jong PSV – worden hierin zijn collega's.