'Sterling kan na Liverpool en Man City een derde Engelse topclub gaan dienen'

'Sterling kan na Liverpool en Man City een derde Engelse topclub gaan dienen'

9 May - 08:50
33

Raheem Sterling staat mogelijk voor een pikante transfer. De aanvaller van Manchester City heeft na dit seizoen nog maar één jaar contract over in het Etihad Stadium en Engelse media melden dat Arsenal de situatie nauwlettend in de gaten houdt.

Kwaliteitskrant The Daily Telegraph weet dat Arsenal op zoek is naar aanvallende versterking en dat de naam van Sterling gevallen is in Noord-Londen. Manager Mikel Arteta werkte in zijn tijd als assistent van Pep Guardiola bij City namelijk prettig samen met Sterling en zou hem maar wat graag naar Arsenal willen halen.

Manchester City wil spelers liever niet uit hun contract laten lopen en zou, mocht Sterling beslissen om niet te verlengen, dus wel open kunnen staan voor een vertrek van de Engelsman. Na dit seizoen zal de rappe aanvaller de knoop doorhakken.

De 27-jarige Sterling, die afgelopen weekend nog twee keer scoorde voor City, zit dit seizoen vaker op de bank dan hem lief is. Twaalf keer begon hij een competitiewedstrijd als reserve, maar toch kwam hij tot twaalf goals in de Premier League. Eerder speelde Sterling voor Liverpool, dat hij in 2015 verruilde voor Manchester.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s