'NAC oriënteert zich op keepersmarkt en komt uit bij PSV-doelman'

'NAC oriënteert zich op keepersmarkt en komt uit bij PSV-doelman'

NAC Breda wil graag een speler van PSV binnenhalen. De Parel van het Zuiden heeft volgens het Eindhovens Dagblad zijn oog laten vallen op doelman Aron van Lare (19), die in Eindhoven over een aflopend contract beschikt.

De kans is levensgroot dat NAC-captain Olij, die donderdag werd uitgeroepen tot de beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie, komende zomer vertrekt uit Breda. Tweede doelman Roy Kortsmit beschikt ook over een aflopend contract, waardoor het niet gek is dat NAC zich oriënteert op de keepersmarkt. Volgens het ED willen de Bredanaars Van Lare graag aantrekken.

De negentienjarige keeper hakt binnenkort een knoop door over zijn toekomst. PSV vindt het geen probleem als Van Lare transfervrij vertrekt. Het is overigens niet de bedoeling dat de jeugdinternational de nieuwe eerste keeper van NAC wordt.

Afgelopen seizoen kwam Van Lare tot slechts één duel in het betaald voetbal, bij het treffen tussen Jong PSV en FC Dordrecht. Hij speelt nu vijf jaar in de jeugd van de nummer twee van Nederland. Daarvoor speelde Van Lare al een seizoen bij NAC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s