Mignolet vindt Schreuder 'misschien beter' dan Klopp: 'Spijtig dat hij vertrekt'

Mignolet vindt Schreuder 'misschien beter' dan Klopp: 'Spijtig dat hij vertrekt'

15 May - 23:27
35

Club Brugge-doelman Simon Mignolet is onder de indruk van Alfred Schreuder. De oefenmeester vertrekt komende zomer naar Ajax en heeft volgens Mignolet geweldig werk geleverd in België.

Club Brugge werd zondag kampioen van België, na een overwinning op Royal Antwerp. Mignolet werd uitgeroepen tot Man of the Match, maar kreeg na afloop ook vragen over Schreuder. "Als je na zes maanden bij Club Brugge naar Ajax kan, dan wil dat zeggen dat je topwerk hebt verricht", begint de ervaren goalie voor de camera van Eleven Sports.

"Hij is tactisch sterk en vooral een heel goede en menselijk man. Misschien is Alfred wel de beste trainer die ik in mijn carrière heb gehad", vervolgt een lovende Mignolet. "En ik heb er veel gehad." De Belgisch international werkte onder meer onder Jürgen Klopp en Brendan Rodgers

"Schreuder heeft echt een groot aandeel in de titel. Ik vind het echt heel spijtig dat hij vertrekt", besluit Mignolet. Schreuder neemt bij Ajax het stokje over van Erik ten Hag, die op zijn beurt naar Manchester United gaat. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s