Arnesen 'erg tevreden', Feyenoord gaat tot 2025 door met 'vakman' Benlahsen

Arnesen 'erg tevreden', Feyenoord gaat tot 2025 door met 'vakman' Benlahsen

17 May - 14:12
19

Feyenoord gaat langer door met Khalid Benlahsen. De keeperstrainer liep uit zijn contract, maar heeft nu een nieuwe driejarige verbintenis ondertekend en blijft tot medio 2025 in De Kuip.

Benlahsen keepte in de jaren negentig bij Helmond Sport, FC Eindhoven en RBC Roosendaal in de Eerste Divisie, ging in 2013 aan de slag bij Feyenoord en verkaste drie jaar later van de jeugdopleiding naar het eerste elftal. Daar werkte hij met trainers Giovanni van Bronckhorst, Jaap Stam, Dick Advocaat en Arne Slot.

Nu kan hij dus de tien jaar volmaken én nog langer aanblijven. "Wat goed is, is goed; ik voel me hier erg op mijn plek en ben blij dat ik langer aan Feyenoord verbonden blijf", laat Benlahsen weten via de Feyenoord-kanalen. Ook technisch directeur Frank Arnesen is content met de contractverlenging. "Uitstekend voor de keepers die nu bij Feyenoord 1 actief zijn én voor de talentvolle doelmannen die eraan komen. We zijn erg tevreden over het werk dat Khalid de afgelopen tien jaar bij ons heeft verricht. Hij is een echte vakman."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s