Siem de Jong-rentree krijgt vorm: 'Ik hoop met hem in gesprek te kunnen'

Siem de Jong-rentree krijgt vorm: 'Ik hoop met hem in gesprek te kunnen'

20 May - 18:17 Laatste update: 20 May - 18:17
25

De Graafschap wil serieus werk maken van een rentree van Siem de Jong op de Vijverberg. De Superboeren hopen op korte termijn in gesprek te gaan met de sc Heerenveen-middenvelder over diens toekomstplannen.

Onlangs flirtten De Jong en De Graafschap al met elkaar en de Doetinchemmers lijken door te willen pakken. "Er is indirect contact met Siem geweest en ik heb begrepen dat hij pas na de play-offs echt over zijn toekomst gaat nadenken", zegt technisch directeur Peter Bijvelds tegenover De Gelderlander. De Jong speelt momenteel nog met Heerenveen voor voor een Europees ticket. 

"Ik hoop met hem in gesprek te kunnen, zodat hij ook onze plannen kan aanhoren. Ik neem aan dat hij daar in geïnteresseerd is als hij openstaat voor een eventuele overstap naar De Graafschap", aldus Bijvelds, die ook FC Eindhoven-uitblinker Joey Sleegers op zijn lijstje heeft staan. "De zogenaamde toppers komen vaak pas in een later stadium van een transferperiode, zij wachten hun opties af. Als wij de kans krijgen, slaan we eerder toe, maar het is nu vooral ook zaak een goed fundament te leggen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s