'Aan PEC verhuurde Benson hoorde niets van Overmars en co. en wil weg'

'Aan PEC verhuurde Benson hoorde niets van Overmars en co. en wil weg'

21 May - 10:15
12

Manuel Benson mikt op een vertrek bij Antwerp FC. De vleugelaanvaller, vorig seizoen nog verhuurd aan PEC Zwolle, heeft die beslissing voor zichzelf gemaakt.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Benson (25) had het langere tijd lastig in Antwerp en scoorde maar niet. Hij werd verhuurd aan PEC Zwolle, maar ook dat pakte niet goed uit. Dit seizoen heeft Benson ontwikkeling laten zien en daarom lag het in de lijn der verwachting dat Antwerp hem een verlenging aan zou bieden, maar die bleef uit. Volgens Het Nieuwsblad heeft Benson al een tijdje niets gehoord, hoewel er wel 'verkennende gesprekken' werden gevoerd.

'Het zal ermee te maken hebben dat sportief directeur Marc Overmars zich moest inwerken en ervoor gekozen heeft een resem dossiers pas na het seizoen te behandelen, maar hoe dan ook staat het hoofd van Benson nu naar een transfer', schrijft de krant.

Mark van Bommel zal naar alle waarschijnlijkheid dus niet te maken krijgen met Benson. Van Bommel wordt binnenkort voorgesteld als nieuwe trainer van Antwerp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s