'Ik zit vol emotie. We zijn net gedegradeerd, wat moet ik zeggen?'

'Ik zit vol emotie. We zijn net gedegradeerd, wat moet ik zeggen?'

21 May - 23:52
96

Heracles Almelo-technisch directeur Rob Toussaint is diep bedroefd door de degradatie van de club. Het bestuurslid spreekt van een groot drama na de 1-3 nederlaag tegen Excelsior. 

"Een drama voor de hele club", steekt Toussaint van wal tegenover ESPN. In Kralingen verloor Heracles al met 3-0, waardoor bekend was dat de return een loodzwaar karwei zou worden. "We hebben de afgelopen dagen alles uit de kast gehaald om een kentering te krijgen. In de eerste helft heb je een beetje hoop, maar als die er dan gelijk na rust in ligt, vloeit alles weg."

De technisch directeur stelt dat het hele seizoen lastig is verlopen. "Zwaar klote. De gifbeker moest blijkbaar helemaal leeg. Waar het fout ging? Dat zie je de laatste wedstrijden." Toussaint weigert te diep in te gaan op het toekomstperspectief voor de club. "Ik zit vol in de emotie. We zijn net gedegradeerd, wat moet je zeggen?"

Hij wijst naar de pijn van de supporters, sponsoren en overige medewerkers die zich al jarenlang met ziel en zaligheid inzetten voor de club. Zelf is Toussaint ook al vijftien jaar werkzaam bij Heracles. "Dit komt gewoon keihard aan. Dit zijn mokerslagen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s