Lucratieve move voor Eindhoven-uitblinker Sleegers, Vermeulen kan naar BVB ll

Lucratieve move voor Eindhoven-uitblinker Sleegers, Vermeulen kan naar BVB ll

25 mei - 12:30 Laatste update: 12:58
29 Reacties

Tim van Duijn

FC Eindhoven gaat volgend seizoen opnieuw promotie naar de Eredivisie af proberen te dwingen, maar waarschijnlijk zonder Joey Sleegers en Valentino Vermeulen. Sleegers maakt waarschijnlijk een lucratieve transfer, Vermeulen kan naar Duitsland.

Een club uit het Midden-Oosten hoopt Sleegers (27) op te halen in Eindhoven. De gesprekken daarover zijn in de afrondende fase beland en het moet dus raar lopen wil dit nog afketsen. Voor Sleegers is het zijn tweede avontuur in het buitenland. Hij speelde eerder al eens voor AS Trençin uit Slowakije.

Sleegers tekende in de zomer van 2019 voor drie seizoenen bij Eindhoven. Met 24 goals en twaalf assists had hij dit seizoen een belangrijk aandeel in de prestaties van Eindhoven, dat in de play-offs om promotie naar de Eredivisie werd uitgeschakeld door ADO Den Haag.

Sleegers stond er ook goed op bij clubs uit de Eredivisie, waar hij eerder speelde voor Feyenoord en NEC. Hij stond al eens onder contract bij Eindhoven en droeg ook het shirt van VVV-Venlo.

Vermeulen
Eindhoven raakt niet alleen de transfervrije Sleegers kwijt, maar waarschijnlijk ook Valentino Vermeulen. De verdediger kan naar Borussia Dortmund ll. Ook hij heeft een aflopend contract.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Beluister de nieuwste aflevering van #DoneDeal hier in zijn geheel via Spotify!