Ongelofelijk: Ibrahimovic speelde een half jaar lang zonder kruisband bij AC Milan

Ongelofelijk: Ibrahimovic speelde een half jaar lang zonder kruisband bij AC Milan

26-05-2022 13:34
37

Zlatan Ibrahimovic heeft naar eigen zeggen een half jaar lang zonder voorste kruisband gevoetbald. Dat komt eigenlijk nooit voor bij voetballers, maar Ibrahimovic wilde letterlijk alles geven om AC Milan kampioen te maken.

Het was al duidelijk dat de veertigjarige Ibrahimovic in het afgelopen seizoen kampte met knieproblemen. De Zweed doet na het kampioensfeest echter een bijzondere onthulling in een Instagram-post. 'De afgelopen zes maanden speelde ik zonder mijn voorste kruisband in mijn linkerknie. Ik heb zes maanden lang een gezwollen knie gehad', schrijft de spits.

'Ik heb in het afgelopen half jaar maar tien keer met de groep mee kunnen trainen, heb meer dan twintig injecties genomen, leegde mijn de knie één keer per week, nam elke dag pijnstillers en sliep amper van de pijn. Ik heb nog nooit zo veel geleden op en naast het veld. Ik maakte van iets onmogelijks iets mogelijks. In mijn hoofd had ik maar één doel: mijn teamgenoten en coach kampioen van Italië maken, omdat ik ze een belofte had gedaan.'

Bij zijn terugkeer naar AC Milan zei Ibrahimovic namelijk dat hij de club tot landskampioen zou kronen. 'Vandaag (donderdag, red.) heb ik een nieuwe kruisband en nog een trofee', besluit Ibrahimovic. De international zal de komende maanden wel moeten herstellen van zijn operatie. Ibrahimovic beschikt over een aflopend contract bij AC Milan, waardoor het nog niet duidelijk is waar zijn toekomst ligt.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie