Heerenveen neemt na één jaar afscheid van Stevanovic, die naar RKC zou kunnen

Heerenveen neemt na één jaar afscheid van Stevanovic, die naar RKC zou kunnen

20 June - 10:47
15

Filip Stevanovic keert niet meer terug bij sc Heerenveen. De Serviër werd voor twee seizoenen gehuurd van Manchester City, maar het huurcontract wordt halverwege die periode verscheurd. Stevanovic kan nu tekenen bij RKC Waalwijk.

De verhuurperiode van Stevanovic is niet wat beide partijen ervan verwacht hadden. De vleugelaanvaller wist zijn stempel zelden te drukken op het elftal van Heerenveen. Het vroegtijdig beëindigen van de verhuurperiode is dan ook een logisch gevolg, zoals nu ook naar buiten gebracht door Voetbal International.

Zoals gemeld door RKCNU kan Stevanovic tekenen bij RKC. Bronnen rond de speler melden aan deze website dat een vertrek bij Heerenveen zeker is en dat Stevanovic met Manchester City in gesprek gaat over een vervolgstap. RKC is een serieuze optie en sprak ook al met de Serviër. Stevanovic neemt ergens in de komende periode een beslissing over zijn toekomst. Dat hij in Waalwijk verder gaat, is dus nog niet zeker.

Stevanovic werd vorig jaar voor 8,5 miljoen euro door Manchester City overgenomen van Partizan Belgrado. Zijn contract in Engeland loopt nog tot de zomer van 2026.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s