Sparta-doelwit: 'Als het goed is voor mij en de club, dan zeg ik ja'

Sparta-doelwit: 'Als het goed is voor mij en de club, dan zeg ik ja'

19-06-2022 18:49
14

Joshua Kitolano lijkt een overstap naar Sparta wel te zien zitten. De middenvelder van Odds BK staat nog tot het einde van het seizoen onder contract in Noorwegen. Voor de camera van Discovery kreeg Kitolano vragen over de interesse.

De twintigjarige Kitolano moet de volgende speler worden die de overstap naar Sparta maakt. De clubs zijn wel nog in onderhandeling over de transfersom, zoals deze week door deze website gemeld. "Als het goed is voor de club en goed voor mij, dan zeg ik ja", zegt Kitolano tegen Discovery.

Kitolano is een speler die door verschillende clubs uit de Eredivisie gescout is. Feyenoord had zelfs een contract voor hem klaar liggen, maar kon hem toen niet betalen. Ook FC Twente, sc Heerenveen en FC Groningen werden in verband gebracht met Kitolano. Mochten Sparta en Odds een akkoord bereiken over de transfersom, dan kan Kitolano voor meerdere seizoenen tekenen.

Sparta legde deze transferperiode ook al Nick Olij, Youri Schoonderwaldt, Mike Eerdhuijzen en Charles-Andreas Brym vast.