'PSV heeft smaak te pakken en maakt van Hoever volgende zomeraanwinst'

'PSV heeft smaak te pakken en maakt van Hoever volgende zomeraanwinst'

21 juni - 15:52 Laatste update: 16:45
200

Ki-Jana Hoever wordt de volgende speler die overstapt naar PSV. De Eindhovense club heeft een akkoord bereikt met Wolverhampton Wanderers, aldus het Eindhovens Dagblad en Voetbal International.

De transfer van Hoever (20) hing al even in de lucht. Bij Wolves had hij weinig perspectief en meerdere clubs, waaronder Ajax, hadden interesse. PSV gaat echter met hem aan de haal. Hoever gaf al zijn jawoord en inmiddels is er ook op clubniveau een akkoord bereikt.

PSV gaat Hoever in eerste instantie huren. Of er ook een optie tot koop is opgenomen in de deal, is niet bekend. De rechtsback meldt zich woensdag in Eindhoven voor de medische keuring. PSV versterkte zich deze week ook al met doelmannen Walter Benítez en Boy Waterman.

Hoever speelde in de jeugd van Ajax en Liverpool, voordat hij in 2019 op zestienjarige leeftijd zijn profdebuut maakte voor The Reds. Hij is van nature een rechtsback, maar kan ook uit de voeten als centrale verdediger. Twee jaar geleden kocht Wolves hem voor tien miljoen euro van Liverpool.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie