Cambuur heeft 4 à 5 ton over, PEC wil niet meewerken: Gewoon echt onbespreekbaar

Cambuur heeft 4 à 5 ton over, PEC wil niet meewerken: "Gewoon echt onbespreekbaar"

22 juni - 07:18 Laatste update: 07:27
36

SC Cambuur heeft zijn oog laten vallen op Thomas van den Belt en is bereid om vier à vijf ton aan PEC Zwolle te betalen. De degradant houdt Van den Belt echter aan zijn contract.

Zaterdagavond laat werd melding gemaakt van de interesse van Cambuur, waar vader Gerald van den Belt al jarenlang actief is als financieel directeur. "Thomas is iemand die zich kan doorontwikkelen naar een hele goede middenvelder die bij een topclub eindigt. Als je reëel bent, zou je vier, vijf ton moeten betalen. Dan zijn wij heel geïnteresseerd", heeft trainer Henk de Jong laten weten bij Omrop Fryslân.

PEC is echter vastbesloten om de twintigjarige middenvelder aan zijn contract te houden. "Een vertrek is voor ons op dit moment gewoon echt onbespreekbaar", laat technisch directeur Marcel Boudesteyn weten aan De Stentor. "We willen Thomas heel graag behouden. We zien in hem een sleutelspeler voor het komende seizoen. Zeker omdat we op die positie al niet ruim bezet zijn."

De Blauwvingers zijn zelfs bezig om het contract van Van den Belt open te breken. "We hopen ergens de komende weken duidelijkheid te hebben over zijn contractverlenging en ik ga ervan uit dat we daar samen uitkomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie