'Roma-directeur meldt zich in Marseille voor onderhandelingen over Kluivert'

'Roma-directeur meldt zich in Marseille voor onderhandelingen over Kluivert'

23 June - 07:25
17

Olympique Marseille lijkt werk te maken van een transfer van Justin Kluivert. AS Roma-directeur Tiago Pinto is naar Frankrijk afgereisd en sprak met l'OM over de 23-jarige oud-Ajacied, meldt onder meer Sportitalia.

Kluivert kende een verdienstelijk seizoen bij OGC Nice, waarvoor hij vier keer scoorde en vijf assists gaf in de Ligue 1. Les Aiglons grepen echter naast een Champions League-ticket en moeten zich zien te plaatsen voor de veel minder lucratieve Conference League. De Zuid-Franse club besloot de koopoptie van 14,5 miljoen euro dan ook niet te lichten.

Daardoor keert Kluivert weer terug bij AS Roma, maar daar heeft coach José Mourinho geen plaats voor hem. De Nederlandse vleugelaanvaller is op zoek naar een nieuwe club en zou in de belangstelling staan van AS Monaco en Marseille. Die laatste club gaat wel het miljardenbal in en lijkt Kluivert een kans te willen geven op dat podium.

Kluivert ligt nog tot medio 2023 vast in Italië. Naast de tweevoudig Oranje-international zou Pinto ook Jordan Veretout en Amadou Diawara aangeboden hebben in Frankrijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s