'Feyenoord kan spoedig transfersom ontvangen: Linssen vliegt naar Japan'

'Feyenoord kan spoedig transfersom ontvangen: Linssen vliegt naar Japan'

23 juni - 12:13
49

Bryan Linssen heeft zijn transfer naar Urawa Red Diamonds definitief te pakken. Volgens RTV Rijnmond hebben de Japanners de komst van de 31-jarige Limburger afgerond.

Feyenoord ontvangt nog een transfersom van 1,3 miljoen euro voor Linssen, die in Japan een contract voor 2,5 jaar ondertekent. De aanvaller vliegt binnenkort naar Tokio en is vanaf 15 juli speelgerechtigd. Vanaf die datum gaat de transfermarkt in het Aziatische land open. Een dag later speelt Urawa Red Diamonds in de competitie S-Pulse Shimizu, maar mogelijk komt die wedstrijd wat vroeg voor Linssen. Daarmee lonkt een aansprekend debuut, want op 23 juli wacht een vriendschappelijke wedstrijd tegen het Paris Saint-Germain van Lionel Messi en Kylian Mbappé.

Urawa Red Diamonds kan Linssen goed gebruiken. Het team staat momenteel dertiende in de J.League en scoorde pas achttien keer in zeventien duels. Met Alex Schalk komt de Limburger één landgenoot tegen.

Voor Linssen is het zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij kwam in de zomer van 2020 transfervrij over van Vitesse. In 91 officiële duels in het shirt van Feyenoord kwam hij tot 28 treffers en zestien assists. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie