Linssen lacht: 'Bijna een relatie, iedere dag een keer of vier, vijf ruzie samen'

Linssen lacht: 'Bijna een relatie, iedere dag een keer of vier, vijf ruzie samen'

27 juni - 17:32
30

Feyenoord heeft het langverwachte vertrek van Bryan Linssen maandagochtend bevestigd: de 31-jarige Limburger gaat voor het eerst in zijn leven buiten Nederland voetballen en tekent bij het Japanse Urawa Red Diamonds. Het betekent ook dat het illustere Feyenoord-duo LiTo BV uit elkaar is.

Linssen (Li) en Jens Toornstra (To) zijn in de voorbije twee seizoenen dikke maatjes geworden. "Bijna een relatie", lacht Linssen in zijn afscheidsinterview met Feyenoord TV. "We hebben iedere dag een keer of vier, vijf ruzie samen. We praten iedere dag een keer of vier vijf niet meer tegen elkaar. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed."

De twee speelden dus maar twee jaar samen, maar zullen elkaar nooit vergeten. "Ik heb met Jens een vriendschap voor het leven afgesloten, denk ik. En dat is wel heel bijzonder, ook heel fijn. Jens is zo'n goed mens, zo'n goed persoon. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen hier."

Linssen en Toornstra verschenen eerder dit seizoen voor de camera van VoetbalPrimeur, om te praten over de serie 'Dat Ene Woord, Feyenoord'.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie