Update: Bosz haalt na Lacazette opnieuw een kind van de club terug naar Lyon

Update: Bosz haalt na Lacazette opnieuw een kind van de club terug naar Lyon

1 juli - 11:38 Laatste update: 11:36
35

Olympique Lyon staat op het punt om wederom een kind van de club terug te halen. Middenvelder Corentin Tolisso is dicht bij een rentree, meldt RMC Sport. Hij moet overkomen van Bayern München.

De transfer is zelfs al in een vergevorderd stadium. Tolisso (27) wordt donderdag verwacht voor de medische keuring, waarna hij zal aansluiten. Daarmee slaat het Lyon van Peter Bosz opnieuw een belangrijke slag op de transfermarkt. Het wist eerder ook al Alexandre Lacazette terug te halen naar de club.

Mochten de formaliteiten geen problemen opleveren, dan tekent Tolisso bij Lyon voor vijf seizoenen. Zijn contract bij Bayern München is afgelopen, dus kan hij transfervrij de overstap naar Frankrijk maken.

Tolisso bewandelde in de zomer van 2017 de omgekeerde weg. Bayern nam hem destijds voor ruim veertig miljoen euro over van Lyon.

Update: Olympique Lyon heeft de komst van Corentin Tolisso bevestigd. De 27-jarige middenvelder komt over van Bayern München en tekent voor vijf seizoenen bij zijn jeugdliefde. Hij verruilde in 2017 L'OL voor Bayern en kwam in vijf jaar tot 117 wedstrijden en 21 goals.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s