Jeugdig Ajax wordt overlopen en incasseert harde nederlaag tegen SC Paderborn

Jeugdig Ajax wordt overlopen en incasseert harde nederlaag tegen SC Paderborn

2 juli - 14:34 Laatste update: 14:57
256

Ajax heeft de oefenwedstrijd tegen het Duitse SC Paderborn met ruime cijfers verloren. De eerste helft was nog gelijkwaardig, maar in de tweede helft werd de jeugdige ploeg van Alfred Schreuder volledig overlopen: 2-5.

Schreuder koos er tegen Paderborn wederom voor om jonge spelers op te stellen, waaronder Mohamed Ihattaren. Paderborn schoot uit de startblokken en kwam binnen een minuut spelen op een 1-0 voorsprong. Het had Ihattaren, die zijn visitekaartje af wist te geven, nodig om de stand weer gelijk te trekken. Het kwam kort daarna zelfs op voorsprong door een prachtige vrije trap van Ihattaren.

Schreuder wisselde in de tweede helft behoorlijk, maar dat pakte niet goed uit. Paderborn kwam op gelijke hoogte en walste daarna over het piepjonge Ajax heen. Het werd 2-2, 2-3, 2-4 en uiteindelijk 2-5. 

Opstelling Ajax eerste helft: Gorter, Klaiber, Magallán, Pierie, Baas, Regeer, Ihattaren, Fitz-Jim, Rasmussen, Ünüvar, Banel

Opstelling Ajax tweede helft: Gorter; Gorter, Pierie (60. Warmerdam), Regeer (60. Brandes), Ihattaren (60. Dall), Rasmussen (60. Enem), Salah-Eddine, Gooijer, Aertssen, Delgado, Giovanni, Martha

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s