Fraser hoopt FC Utrecht-vertrek van 'fantastische speler' te kunnen voorkomen

Fraser hoopt FC Utrecht-vertrek van 'fantastische speler' te kunnen voorkomen

6 juli - 09:42
46

FC Utrecht-trainer Henk Fraser hoopt komend seizoen een beroep te kunnen doen op Adam Maher. De middenvelder wil graag nog een keer naar het buitenland. In Saudi-Arabië gaat het gerucht dat hij bezig is met een transfer naar Damak FC.

Maher heeft nooit een geheim gemaakt van zijn wens om weer een buitenlandse transfer te maken. Fraser hoopt zijn vertrek te kunnen voorkomen. "Ik vind Adam een fantastische speler", zegt de Utrecht-trainer tegen Voetbal International. "Ik hoop dat hij blijft. Maar ik snap ook wat er speelt. Hij speelt hier al een tijdje, heeft nog steeds een droom en een zekere leeftijd."

Het contract van Maher in de Domstad loopt volgend jaar af. De laatste dagen was hij zo nu en dan in het nieuws in Saudi-Arabië: Damak FC, de nummer vijf van de Saudische Pro League, zou concrete interesse hebben in de 28-jarige middenvelder. Maher gold in 2013 als één van de grootste talenten van Nederland, toen hij AZ voor PSV verruilde. In Eindhoven kon hij echter niet doorbreken. Na verhuurperiodes bij Osmanlispor en FC Twente raakte hij zelfs korte tijd clubloos, maar in Utrecht vond Maher zichzelf weer terug.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.