Klaassen knipoogt op eerste Ajax-werkdag van seizoen: 'Aantal jongens niet gemist'

Klaassen knipoogt op eerste Ajax-werkdag van seizoen: 'Aantal jongens niet gemist'

06-07-2022 21:34 Laatste update: 21:44
97

Ook de internationals van Ajax zijn begonnen aan het nieuwe seizoen. Devyne Rensch en Kenneth Taylor hopen in de nieuwe voetbaljaargang een grote rol te gaan spelen bij Ajax, terwijl Davy Klaassen niet al zijn teamgenoten gemist heeft.

Doordat Rensch op pad was met Jong Oranje, mocht hij zich later melden bij Ajax. Op zijn eerste werkdag van het nieuwe seizoen krijgt de verdediger de vraag of dit zijn jaar moet worden. "Veel mensen vragen dat", antwoordt Rensch tegenover de clubkanalen. "Het zou raar zijn als ik nee zeg. Met hoe ik er nu in sta, moet het wel mijn seizoen worden, ja."

Dat Noussair Mazraoui vertrokken is, kan gunstig uitpakken voor Rensch. "Het moet eigenlijk altijd het moment zijn, ook als hij er nog was. Maar vooral nu hij weg is, moet ik er staan en laten zien dat ik er klaar voor ben." Taylor heeft hetzelfde doel na het vertrek van zijn maatje Ryan Gravenberch. "Mijn doel is om basisspeler te worden. Ik wil kampioen worden, de beker winnen en zo ver mogelijk komen in de Champions League."

Ook Klaassen meldde zich woensdag weer op De Toekomst. Op de vraag of hij het fijn vond om iedereen weer te zien, antwoordde de middenvelder eerlijk. "Ik heb sommige jongens wel gemist en sommige niet", knipoogt Klaassen. "Ik ga geen namen noemen, haha."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie