'Lyon doet voorstel aan Paquetá, middenvelder wil zo snel mogelijk vertrekken'

'Lyon doet voorstel aan Paquetá, middenvelder wil zo snel mogelijk vertrekken'

11-07-2022 18:50 Laatste update: 19:25
5

Lucas Paquetá was het afgelopen seizoen zeer belangrijk voor Olympique Lyon, maar de middenvelder wil vertrekken bij de ploeg van Peter Bosz. De Braziliaan krijgt inmiddels voorstellen aangeboden van de Franse club, maar heeft deze afgewezen. 

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Braziliaanse Globo Esporte. De 24-jarige middenvelder kreeg in januari van vorig jaar al een contractverlenging aangeboden, maar wees deze af. Lyon werd het afgelopen seizoen teleurstellend achtste in de Ligue 1 en dat zorgt voor de nodige ontevredenheid in de spelersgroep. Trainer Bosz heeft het vertrouwen van de directie en mag wel blijven. 

Wedden

Meer odds

Volgens het Braziliaanse medium zijn er 'een aantal spelers die zich volledig op hun plaats voelen in het project, en een aantal die dat niet voelen'. Paquetá zou tot die laatste groep behoren. Het Spaanse AS noemde Arsenal al als mogelijke kandidaat om de middenvelder over te nemen, maar de club wil een bedrag van 65 miljoen euro zien. Eerder dit jaar werd Paris Saint-Germain genoemd als mogelijke club voor Paquetá, maar dat was voornamelijk de wens van de inmiddels vertrokken Leonardo, die destijds technisch directeur was bij de Parijse club.