'Topmanager' Ten Hag maakt indruk bij United: 'Deze structuur hadden we lang niet'

'Topmanager' Ten Hag maakt indruk bij United: 'Deze structuur hadden we lang niet'

12-07-2022 07:33
69

Luke Shaw is overtuigd van Erik ten Hag. De linksback ziet dat de manager van Manchester United iets brengt dat zijn voorgangers niet konden bieden: structuur en een duidelijke manier van spelen.

Bij een fansessie in Thailand, waar United nu verblijft, krijgt Shaw vragen over Ten Hag. "Het is duidelijk dat hij een topmanager is", laat de linksback optekenen. "Hij brengt structuur en heeft een duidelijk beeld over hoe hij wil spelen. Dat hebben we al een tijdje niet meer gehad en dat was vorig seizoen duidelijk te zien."

Wedden

Meer odds

"Het vorige seizoen was dan ook buitengewoon teleurstellend", gaat Shaw verder. "We moeten nu veerkracht tonen. Ten Hag heeft extreem hard gewerkt met ons en ik denk dat we dat nodig hebben. We kijken erg uit naar dit seizoen, ik weet dat het veel beter zal zijn dan het vorige."

Voor Ten Hag en Shaw staat dinsdag de eerste test van de voorbereiding op het programma: in Bangkok speelt Man United dan een oefenwedstrijd tegen rivaal Liverpool. Later reizen The Red Devils nog door naar Australië om de voorbereiding daar voort te zetten.