Lamprou: Deze verleiding kon ik niet weerstaan, ik moet PEC dan ook bedanken

Lamprou: "Deze verleiding kon ik niet weerstaan, ik moet PEC dan ook bedanken"

12-07-2022 21:55
54

Kostas Lamprou heeft zijn transfer naar Willem II definitief afgerond. De doelman vertrekt na één jaar bij PEC Zwolle en keert terug bij De Tricolores, die hij tussen 2014 en 2017 al diende.

Eerder deze maand werd duidelijk dat PEC mee wilde werken aan een vertrek van Lamprou, dinsdagmiddag maakten beide clubs melding van een principeakkoord. Inmiddels is de razendsnel tot stand gekomen transfer bezegeld. "Toen Willem II zich twee dagen geleden meldde, begon het meteen te kriebelen. Dat gevoel is vervolgens niet meer weggegaan. Dat komt door mijn band met de mensen en de stad. Bij PEC had ik het goed, maar deze verleiding kon ik niet weerstaan. Ik moet PEC dan ook bedanken voor hun medewerking aan deze stap", laat Lamprou weten aan de clubkanalen.

De dertigjarige Griek heeft voor twee jaar getekend en kan zich opmaken voor zijn dertiende en veertiende seizoen op de Nederlandse velden. "Er zijn belangrijkere zaken dan een buitenlands avontuur of veel geld. Voor ons als gezin vinden we het 't beste om hier in Nederland te blijven", vertelt hij. "Het voelt zo mooi, zo vertrouwd, ik ben enorm blij dat ik terug ben."