'Na korte radiostilte lonkt toch doorbraak, Brobbey hoeft zaterdag niet te spelen'

'Na korte radiostilte lonkt toch doorbraak, Brobbey hoeft zaterdag niet te spelen'

15-07-2022 19:56
226

Ajax lijkt toch nog vorderingen te maken in de strijd om Brian Brobbey. Volgens BILD is er toch nog beweging ontstaan rondom de spits, die niet mee zal spelen in het oefenduel tussen RB Leipzig en Southampton van zaterdagmiddag.

Ajax huurde Brobbey in het voorbije voorjaar al van RB Leipzig en wilde hem definitief overnemen. In de nationale en internationale media ging een vraagprijs van vijftien à 25 miljoen euro rond en met Manchester United leek zich een bijzondere kaper op de kust aan te dienen. Het is even stil geworden rondom Brobbey, maar volgens BILD heeft Ajax toch een verbeterde aanbieding neergelegd bij Die Roten Bullen.

Wedden

Meer odds

Dat de spits zaterdag in Oostenrijk niet meespeelt met RB Leipzig, lijkt dan ook een teken aan de wand. 'Misschien hoeft hij helemaal niet meer terug naar Leipzig', schrijft de toonaangevende krant namelijk. Ondanks de interesse van Manchester United had Brobbey altijd al een voorkeur voor Ajax, waar hij de hele jeugdopleiding heeft doorlopen.

Het lijkt erop dat Ajax met veel pijn en moeite alsnog zijn drie gewenste nieuwkomers binnen gaat halen. Eerder deze maand werden Steven Bergwijn en Owen Wijndal na veel getouwtek overgenomen van respectievelijk Tottenham Hotspur en AZ.

 

Luister #DoneDeal de podcast ook via Spotify en Podimo!